Back to the top

Qui Som

No Sonores

L’any 2010, Albert Puig, periodista musical, decideix fundar No Sonores per fer front a tots els projectes en els que es veu inclòs, i poder donar un servei més ampli com a productora musical.

En aquell moment, Albert Puig era director del Festival Altaveu, i també va ser encarregat de diferents projectes, com per exemple el concert especial 15 anys de l’Auditori amb Amaral, Maria del Mar Bonet, Martirio, Sisa, Lluís Gavaldà, Sílvia Perez Cruz, Refree i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

També conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, Albert Puig duia a terme l’anomenat Cicle dels Camaleons, al qual van participar Manolo Garcia, Love of Lesbian, Els Amics de les Arts, Núria feliu, Marina Rossell o David Carabén, entre d’altres.

En aquell moment, Albert Puig també s’encarregava de la direcció del programa Música Moderna.

A partir de que s’inaugura No Sonores per a poder desenvolupar millor els projectes que anaven sorgint de direcció artística i producció, sorgeix la oportunitat d’iniciar una altre via: el mangement i la contractació, i es consolida com a oficina de Els Amics de Les Arts, en plena gira del seu segon disc “Bed and Breakfast”, amb els que també es farà tota la gira del tercer disc “Espècies per Catalogar”.

A mesura que passa el temps, No Sonores es converteix també en una oficina de contractació i management, afegint al roaster artistes com Quart Primera, amb qui es realitza la gira del disc “El món en un cafè” i “Pel·lícules”.

S’incorpora també l’artista Esther Condal, amb la que es fa la gira del seu primer i segon disc “Home”, i “Bird”.

Finalment, l’any 2013 s’incorpora l’artista Ramon Mirabet a No Sonores, amb el primer disc “HappyDays”, i l’èxit de la segona gira del disc “Home is Where The Heart is”. Girant actualment amb el tercer treball «Begin Again».

Amb l’èxit del programa de ràdio “Delicatessen” d’iCat, dirigit per Albert Puig, es decideix, conjuntament amb Estrella Damm i ICat, fer els concerts Delicatessen, produïts per No Sonores. Concerts íntims i propers que es realitzen amb una freqüència d’aproximadament 2 mesos, on la gent gaudeix de les descobertes musicals del programa de ràdio.

No Sonores va ser fundada també amb una idea a desenvolupar: el festival Petits Camaleons, el gran projecte de No Sonores.

Finalment, al 2012 es pot posar en pràctica aquesta idea i inaugurar la primera edició del festival Petits Camaleons, amb un cartell molt agosarat per ser la primera edició. Aquest comptava amb noms com Antònia Font, La Pegatina, Gerard Quintana, Txarango, Lluís Gavaldà, Els Amics de les Arts i 24 grups més repartits en 3 escenaris diferents.

Petits Camaleons va creixent fins a convertir-se en el que és avui: un festival per a públic familiar de referència al país, que enguany arriba a la seva setena edició.

Un altre projectes de No Sonores són el Sant Jordi Musical a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, que des del 2013 s’organitza cada any per Sant Jordi. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm es converteix per un dia en un gran escenari per on passen grups de la talla de Miguel Ríos, Manel, Els Amics de les Arts, Sidonie, Els Pets o Gerard Quintana, entre molts d’altres. Tots aquests concerts, firmes de discos i moltes més activitats gratuïtes converteixen el dia de Sant Jordi en també un dia per a la música.

No Sonores també col·labora des del 2014 amb el Festival Grec, com a producció i direcció artística de concerts al gran teatre Grec com el de Myles Sanko o Vinicio Capossela, i també dels concerts de petit format als Jardins del Teatre Grec. I des del 2018 amb la col·laboracio del FLIC Festival, El més Petit de Tots i Festival Petits Camaleons organitza la Jornada Grec en Família.

Per a conèixer tots els artistes de No Sonores feu click aquí

Per a conèixer tots els festivals que realitza o forma part No Sonores feu click aquí.

Per a conèixer tots els projectes històrics dels quals ha format part No Sonores feu click aquí.

Ens trobaràs a:

C/Bordeus, 21 local 2
08029 – Barcelona
Telf. 933 213 985

No Sonores 2
Albert

Albert Puig

Management i direcció artística

Xavi

Xavi Alonso

Producció

xalonso@nosonores.com

Ariadna

Ariadna Biosca

Contractació

abiosca@nosonores.com

© No sonores