Back to the top

Qui Som

No Sonores

L’any 2010, Albert Puig, periodista musical, decideix fundar No Sonores per fer front a tots els projectes en els que es veu inclòs, i poder donar un servei més ampli com a productora musical.

En aquell moment, Albert Puig era director del Festival Altaveu, i també va ser encarregat de diferents projectes, com per exemple el concert especial 15 anys de l’Auditori amb Amaral, Maria del Mar Bonet, Martirio, Sisa, Lluís Gavaldà, Sílvia Perez Cruz, Refree i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

També conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, Albert Puig duia a terme l’anomenat Cicle dels Camaleons, al qual van participar Manolo Garcia, Love of Lesbian, Els Amics de les Arts, Núria feliu, Marina Rossell o David Carabén, entre d’altres.

En aquell moment, Albert Puig també s’encarregava de la direcció del programa Música Moderna.

A partir de que s’inaugura No Sonores per a poder desenvolupar millor els projectes que anaven sorgint de direcció artística i producció, sorgeix la oportunitat d’iniciar una altre via: el mangement i la contractació, i es consolida com a oficina de Els Amics de Les Arts, en plena gira del seu segon disc “Bed and Breakfast”, amb els que també es farà tota la gira del tercer disc “Espècies per Catalogar”.

A mesura que passa el temps, No Sonores es converteix també en una oficina de contractació i management, afegint al roaster artistes com Quart Primera, amb qui es realitza la gira del disc “El món en un cafè” i “Pel·lícules”.

S’incorpora també l’artista Esther Condal, amb la que es fa la gira del seu primer i segon disc “Home”, i “Bird”.

Finalment, l’any 2013 s’incorpora l’artista Ramon Mirabet a No Sonores, amb el primer disc “HappyDays”, i l’èxit de la segona gira del disc “Home is Where The Heart is”. Girant actualment amb el tercer treball «Begin Again».

Amb l’èxit del programa de ràdio “Delicatessen” d’iCat, dirigit per Albert Puig, es decideix, conjuntament amb Estrella Damm i ICat, fer els concerts Delicatessen, produïts per No Sonores. Concerts íntims i propers que es realitzen amb una freqüència d’aproximadament 2 mesos, on la gent gaudeix de les descobertes musicals del programa de ràdio.

No Sonores va ser fundada també amb una idea a desenvolupar: el festival Petits Camaleons, el gran projecte de No Sonores.

Finalment, al 2012 es pot posar en pràctica aquesta idea i inaugurar la primera edició del festival Petits Camaleons, amb un cartell molt agosarat per ser la primera edició. Aquest comptava amb noms com Antònia Font, La Pegatina, Gerard Quintana, Txarango, Lluís Gavaldà, Els Amics de les Arts i 24 grups més repartits en 3 escenaris diferents.

Petits Camaleons va creixent creixent fins a convertir-se en el que és avui, el  primer festival de música pensat totalment per a nens i nenes, ells són els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat a la seva mida per a que puguin gaudir de la música com no ho han fet mai. Volums adequats, concerts curts, molta varietat i artistes amb una predisposició molt especial distribuïts en 9 escenaris i amb més de 30 concerts per dia durant tot el cap de setmana. Un festival per a públic familiar de referència al país.

Un altre projectes de No Sonores són el Sant Jordi Musical a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, que des del 2013 s’organitza cada any per Sant Jordi. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm es converteix per un dia en un gran escenari per on passen grups de la talla de Miguel Ríos, Manel, Els Amics de les Arts, Sidonie, Els Pets o Gerard Quintana, entre molts d’altres. Tots aquests concerts, firmes de discos i moltes més activitats gratuïtes converteixen el dia de Sant Jordi en també un dia per a la música.

No Sonores també col·labora des del 2014 amb el Festival Grec, com a producció i direcció artística de concerts al gran teatre Grec com el de Myles Sanko o Vinicio Capossela, i també dels concerts de petit format als Jardins del Teatre Grec. I des del 2018 amb la col·laboracio del FLIC Festival, El més Petit de Tots i Festival Petits Camaleons organitza la Jornada Grec en Família.

Des del 2015 No Sonores treballa conjuntament amb l’Ajuntament i la Comissió de Blues de Cerdanyola de la qual forma part Albert Puig amb l’organització del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. El festival consolidat nacional i internacionalment ha comptat amb la presència d’artistes de primer nivell com Myles Sanko, Carvin Jones, John Nemeth, Los Deltonos i Indigos, Lone Rhino Club, Christopher Paul Stelling, Earl Thomas, Lawrence Jones, Travellin’ Brothers Little Band, Jawbone, Danny Bryant o Saron Crenshaw entre altres. L’any 2020 l’edició es va adaptar a la situació sanitària de manera que es va estendre a tota la ciutat de Cerdanyola redescobrint nous espais com els Jardins can Ortadó o la Masia Cordelles que es van transformar en espais artístics pel festival i van acollir grans artistes com Koko Jane & The Tonics, Gisele Jackson, JP Bimeni & The Blackbelts, Rambalaya entre altres.

Al 2017 s’uneix a la família No Sonores: Xiula l’experiència única d’animació musical, fan cançons i espectacles amb una mirada farandulera però professional i sempre treballen amb continguts crítics connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat. Amb ells es fa la gira del seu tercer disc “Dintríssim” (2018)  amb més de 700 concerts des de 2012 i cançons com “Verdura i Peix” o “Polls” que s’han convertit en himnes pels més petits. Després de l’èxit de l’última gira el novembre del 2020 publiquen el seu últim disc, “Descontrol MParental” (2020), que esdevé el treball més sincer del grup i compta amb col·laboracions de luxe com Albert Pla, Clara Peya o la Suu entre altres. Actualment Xiula està presentant el nou disc i espectacle arreu del país quan han esdevingut ja un dels referents de música familiar del territori.

Al 2018 No Sonores comença a treballar amb la Fundació del Recinte Modernista de Sant Pau i organitza els Concerts d’estiu Sant Pau i la Nit dels Museus.

Concerts d’estiu Sant Pau és un cicle de concerts del mes de juliol on el Recinte Modernista de Sant Pau es converteix en un escenari musical per on han passat artistes nacionals i internacionals com Las Migas, Bedouine, Clara Peya, Gerard Quintana o Marcos Valle entre altres.

Per a conèixer tots els artistes de No Sonores feu click aquí

Per a conèixer tots els festivals que realitza o forma part No Sonores feu click aquí.

Per a conèixer tots els projectes històrics dels quals ha format part No Sonores feu click aquí.

Ens trobaràs a:

C/Bordeus, 21 local 2
08029 – Barcelona
Telf. 933 213 985

No Sonores 2
Albert

Albert Puig

Management i direcció artística

Xavi

Xavi Alonso

Producció

xalonso@nosonores.com

Ariadna

Ariadna Biosca

Contractació

abiosca@nosonores.com

© No sonores