XIULA presenta Bon Son

Coincidint amb el Dia Mundial del Son aquest divendres 16 de març, el grup musical XIULA col·labora amb l’Hospital Quirónsalud Barcelona, i llença la cançó “Bon son”, creada per a conscienciar nens i adolescents de la importància de dormir bé.
La cançó, a ritme de trap, parla de situacions quotidianes en les quals es poden trobar infants i joves, i intenta donar algunes pautes per a que la manca de son o els mals hàbits no interfereixin en els estudis o la feina.

El consum excessiu de televisió, telèfon mòbil i videojocs són responsables directes del desajustament del ritme de vigília-son en nens i adolescents i, a llarg termini, poden acabar provocant problemes com hiperactivitat, canvis en l’estat d’ànim (tristor, irritabilitat i còlera), dificultat per a controlar les emocions, augment de la impulsivitat, risc més elevat de trastorns metabòlics com la obesitat i la diabetis o accidents de trànsit.

News

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *