XIULA presenta SUCRE, la seva cançó més dolça

Els XIULA presenten el tercer avançament del que serà el seu nou disc: una cançó enganxosa i comercial com el tema que vol tractar; el SUCRE. Després del trap antibullying (RISPECT) i del mantra de la pau (DESHANTI MANTRA), aquest cop revisen la fórmula que els va fer triomfar amb VERDURA I PEIX: un rap punyent i enginyós basat en les sensacions contradictòries que genera el sucre, una actitud crítica respecte el consum excessiu i una tornada comercial i inoblidable cantada per la veu edulcorada de la JU.

En un moment en que les iniciatives per prevenir l’obesitat estan a l’ordre del dia i els estudis alimentaris parlen d’un sobreexcés de consum de sucre; els XIULA volen posar sobre la taula un tema candent, com sempre, amb la música com a primer plat, les rimes iròniques com a segon, i  moltes llaminadures com a postres políticament incorrectes.

Potser podràs deixar el sucre; però no podràs deixar de cantar la cançó més enganxosa del moment!

News

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *