Final de gira al Poble Espanyol de Barcelona.

La gira del segon disc de Ramon Mirabet, “Home Is Where The Heart Is”, ha acollit més de 90 concerts en les principals sales i teatres de Catalunya, i ha passat per festivals com el Mercat de Música Viva de Vic, el Black Music Festival de Girona, el Festival Cruïlla de Barcelona, l’Ewan Fest d’Astúries, l’Arenal Sound, el Festival de Cap Roig, el Sonorama Ribera o l’Acústica de Figueres.

Els seus directes són una festa, és l’artista que tothom vol veure, i la seva gira ha estat sens dubte una de les més sorprenents i màgiques d’aquest 2017.

Ara arriba el final d’aquesta aventura, i és per això que ho celebrem el proper 21 d’octubre amb una gran festa al Poble Espanyol. El tancament de la gira del disc “Home is Where the Heart is” serà un vibrant espectacle ple de sorpreses, amb els 7 músics habituals damunt de l’escenari i amb un repertori que inclourà les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment.

News

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *